Top 9 actiuni criminale ale regimului Obama

1. Obamacare -. Președintele și Partidul Democrat a mințit poporul american cu privire la impactul acestei legi, ca milioane de americani vor suferi din cauza primelor mai mari și beneficiilor limitate.

.
2. Benghazi – Scandalul Benghazi a explodat în prim-plan de a ajuns sa se formeze un Comitet Special pentru investigare.

.

.
3. IRS (Fiscul?) este folosit în încercarea de a zdrobi grupurile Tea Party și pro-Israel si infomentarea lor privind finanțarea.

.

.
4. Fast & Furious – Ministerul Justiției a dat arme membrilor cartelului mexican. Atunci cind operațiunea a esuat si cetateni americani au fost ucisi cu acele arme, Ministerul a încercat sa mușamalizeze lucrurile.

.

.
5. Refuzul de a pune în aplicare legi; rescrierea legilor – Presedintele a refuzat în mod constant să pună în aplicare legile care nu-i plac, cum ar fi imigrația și căsătoriile între homosexuali sau rescrierea legii dupa cum crede de cuviință cum a facut in cazul cu Obamacare.

.

.
6. Intimidarea Jurnaliștilor – Departamentul de Justitie a verificat înregistrările telefonice ale reporterilor de la Associated Press.

.

.
7. Rosengate – Departamentul de Justiție a afirmat ca reporterul de la Fox News, James Rosen, a fost un criminal pentru ca a raportat ceva cu privire la informații clasificate, monitorizindu-i telefonul sau, e-mailuri si telefonul părinților.

.

.
8. Abuzul reglementarilor – Regimul Obama a folosit în mod constant puterea de a reglementa pentru a acapara un control cit mai mare asupra economiei și a proprietății private. In plus, agentiile federale au fost folosite ca unelte și arme pentru a pedepsi adversarii.

.
9. Privatizarea invatamintului public – Doua companii private de comert, CCSSO si NGA au patentat aceste standarde si nimeni nu le poate schimba sau adapta dupa nevoi. Guvernul doreste sa se asigure ca toti sint inchisi in sistem si nu pot evada. Facultatile sint obligate sa refuze copiii care au absolvit licee declarate ne-traditionale, adica orice nu este scoala publica. Aici.

.

2 gânduri despre „Top 9 actiuni criminale ale regimului Obama

  1. Cred ca intelegeti acum cum sta treaba cu prezidentialismul. Constitutia poate fi minunata, dar daca presedintele e ales dupa toanele multimii (atent orchestrate de demagogi), sfarsitul republicii e previzibil. Republica romană a durat 400 de ani (dar avea in frunte doi consuli, alesi pe 1 an!); performanţa SUA de a rezista peste 200 de ani de la alegerea primului presedinte e remarcabila, dar sunt deja 80 de ani de cand presedintii au o putere prea mare. Pe care o vor folosi din ce in ce mai mult. Poate ca ar fi fost mai bine ca George Washington să fi acceptat functia de rege constitutional, care i-a fost oferita…

    • Eu am inteles intotdeauna cum sta treaba cu prezidentialismul. Problema este ca oamenii nu cunosc Constitutia. Nu, Washington a facut foarte bine ca nu s-a lasat facut rege. El a vrut ca oamenii sa fie liberi, nu supusii nimanui. Pina in prezent, nu exista tara monarhica constitutionala care sa fie preferabila prezidentialitatii.

      Intr-o tara monarhica, care este rolul regelui?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s