Familie cu sapte copii pina in 12 ani inscrisi la facultate

Familia Harding din Alabama are 9 copii, cu virstele cuprinse intre 4 si 26. Atunci cind au ajuns fiecare cam pe la virsta de 12 ani s-au inscris la cursuri la facultate. La virsta la care unii abia termina liceul, acesti copii si-au luat masterul. Suna frumos, nu? Este un exemplu graitor care poate fi pus pe seama succesului educatiei la domiciliu. Sursa.

Sint absolut de acord ca copiii trebuie sa fie educati si ca, mai ales fiind crestini, trebuie sa depunem tot efortul pentru a face ce este cel mai bine in toate lucrurile. Dar de ce diploma de absolvire a unei facultati este masura succesului in familiile care isi educa copiii acasa, in special familiile crestine? Nu vedem niciodata articole si nici ca vreo familie sa fie invitata intr-un studio de televiziune pentru ca „Cei 10 copii ai unei familii si-au predat viata Domnului cind acestia aveau 8 ani”, sau „O familie isi invata toti cei 7 copii cum sa fie ascultatori de la virsta de 4 ani”, sau „Parintii isi incurajeaza cei 10 copii cum sa arate dragostea lui Dumnezeu pina cind acestia au 5 ani”.

Nu ne dam seama ca socialistii au inceput sa se foloseasca de facultati atunci cind au conceput sistemul de „diplome” nu numai pentru a controla educatia noastra, dar si forta de munca?

Mult prea des parintii crestini se inchina la altarul „educatiei” si isi fac idoli din „diplomele” oferite de facultati – ca si cum cineva care are o diploma de facultate dovedeste ca este inteligent. Si, chiar si mai rau, multi parinti idolatrizeaza si imita pe cei considerati plini de succes in obtinerea unei „educatii”. Acest fel de gindire este doar cu citiva pasi in urma fata de cum gindeste restul lumii atunci cind vine vorba de adoptarea unui mod socialist de gindire. Multi crestini au cazut in plasa socialistilor.

Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va prefaceti, prin inoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea buna, placuta si desavirsita. – Romani 12:2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s