Guvernul iti spune cum trebuie sa-ti cresti copiii

Un judecator din Hawaii a amendat un tata cu $200 si l-a condamnat un an de probatiune pentru ca si-a pus fiul sa mearga o mila (1.6 km) pe jos de la scoala ca sa aiba timp sa se gindeasca la prostiile care le-a facut. De asemenea trebuie sa participe la clase pentru cum trebuie sa fie un parinte. Aici.

În Douglasville, Georgia, un veteran militar se confrunta cu acuzatii de cruzime fata de copilul sau de 16 ani dupa ce l-a facut sa care pietre pentru gradina si alte forme de disciplina folosite in armata pentru ca juca jocuri video toata ziua si nu-si facea temele si indatoririle in casa. Aici.

Doi tați – pedepsiți de guvern pentru încercarea de a-si transforma fiii în oameni. Ei au descoperit ca in America lui Obama – responsabilitatea personală este considerata o infracțiune.

Anunțuri

106 gânduri despre „Guvernul iti spune cum trebuie sa-ti cresti copiii

 1. Un lucru nu inteleg. Daca tot sunteti impotriva la astfel de lucruri, de ce nu parasiti SUA? Lasati-l pe Obama acolo singur cu toti asistatii sociali si liberalii lui peste si voi mergeti in alte parti ale lumii unde guvernele nu se baga in viata oamenilor.

   • Cu o tara cu cetateni in majoritate budisti si aproape tot atiti crestini citi musulmani…ma intreb daca exista ceva intelepciune in legile date.

    Apoi, „All institutions, private and public, must be registered with the Ministry of Education”, asa ceva nu accept. Deci taxe pentru scoala trebuie sa platesc, nu?

    Altceva: „National examinations are standardised across all schools, with a test taken after each stage.” Imoral in my books. Guvernul imi impune o anumita educatie.

    Cu sanatatea: The government’s healthcare system is based upon the „3M” framework. This has three components: Medifund, which provides a safety net for those not able to otherwise afford healthcare, Medisave, a compulsory health savings scheme covering about 85% of the population, and Medishield, a government-funded health insurance program.

    Compulsory inseamna ceva, nu? Apoi taxe pentru sistemul de guvern cine le plateste?

    Ah, zici ca guvernul din Singapore nu se baga in vietile oamenilor?

   • Nu se baga la fel ca SUA. E freedom of religion.Si la noi majoritatea sunt ortodocsi dar de aia noi nu avem problema. Eu zic ca esti prea pretentioasa. Sunt destui americani care i-au zis adio la Obama si au plecat in Singapore sau alte tari decat SUA. Multi au ales pana si Rusia lui Putin. Daca pana si Rusia lui Putin e preferata de americani atunci imi dau seama cat de libera e USA sau mai bine zis USSA.

   • Se baga in unele dar nu in altele. Sau dai din lac in put. Da, sint foarte pretenioasa cind vine vorba despre educatia copiilor mei. Prin faptul ca cer ca toti care se scoleaza sa se inregistreze si prin faptul ca ii supune la un test standardizat rezulta ca statul nu da doi bani pe dreptul parintilor de a-si educa copiii asa cum vor.

    Creierul este un organ foarte important cu care nimeni nu are dreptul sa se joace. Oamenii au preferat sa moara trupeste decit sa moara spiritual. Indoctrinarile sint foarte periculoase.

    Apoi, de ce sa ma inregistrez daca nu ma folosesc de sistemul lor de invatamint. Sa zicem ca nu ma folosesc nici de sistemul lor de transport public. Trebuie sa ma duc oare si sa ma inregistrez la guvern ca nu le folosesc autobuzele?? Aici se vede mentalitatea unor legi fara intelepciune. Guvernul din Singapore nu da doi bani pe drepturile oamenilor.

    Sau mai pe scurt: degeaba ma lasa sa merg si 10 km pe jos daca nu ma lasa sa invat ce vreau. Care e mai important la urma urmei?

    Sau alta idee: daca nu-mi place o lege in Singapore, ce sistem de referinta am? In SUA macar am Constitutia, chiar daca e incalcata! Macar exista o speranta. Asa ceva nu-i in Singapore.

   • SUA te taxeaza mai ceva ca SINGAPORE. Overall, eu as prefera Singapore.Tara perfecta nu o sa gasesti. SI se pare ca si multi americani gandesc la fel.Ma rog. E vorba de americanii care conteaza. Eu zic sa parasesti cat mai repede SUA deoarece exista in tara voastra o migratie nevazuta si ignorata. E vorba de migratia antreprenorilor. Iar acestia prefera sa paraseasca SUA voastra. Ori la voi acolo asistatii se inmultesc intruna iar Obama o sa va taxeze mai ceva ca acuma deoarece tax baseul lui a scazut datorita migratiei antreprenorilor. Era sa uit. Economia SUA a scazut cu 1% in primul trimestru. That’s gonna hurt.

   • Ha ha. Nu am spus rata de taxare intre cele doua tari. Nu am spus ca SUA nu ar taxa. Ti-am aratat ca nu e chiar asa cum ai spus, Singapore isi baga nasul in treaba oamenilor. Eu nu cred ca exista americani care conteaza si americani care nu conteaza.

    Cit despre economie, is bad, dar scaderea cu 1% nu e mare lucru. Important e de unde scade 😉

   • Ba exista americani care conteaza si americani care nu conteaza. Antreprenorii conteaza, ceilalti nu. Stiu ca suna cinic dar asta e realitatea. SUA isi poate pemite sa piarda salariati sau asistati dar nu si antreprenori. Au plecat antreprenorii, atunci poti sa spui adio la locuri de munca, bani la buget. Ori atunci avem un deficit iar deficitul trebuie umplut taxand suplimentar pe cei care au ramas. And that includes you.

   • Imi pare rau, dar nu am citit niciunde in Biblie ca Domnul Isus a venit sa moara numai pentru antreprenori, pentru ca numai ei conteaza. Ca fara salariati si cumparatori, ce face un antreprenor?

    Eu zic sa gindesti bine inainte de a vorbi lucruri care nu au sens.

   • AH. Faci double talk. Cand am spus de conteaza sau nu, nu m-am referit la umanitatea unei persoane ci la utilitate economica a respectivei persoane. Ori aici antreprenorii conteaza, salariatii nu. Pentru ca salariati gasesti destui in CHINA.

   • Nu e double talk. Absolut toată lumea conteaza. Chiar si salariați. Ca daca n-ar conta, nu i-ai aduce din China. Sa spui ca salariații nu conteaza ma face sa ma intreb daca intelegi capitalismul….

   • Da Cristina. Dar antreprenorul nu e oligat sa creeze loc de munca in SUA. El poate sa spuna ca daca SUA il taxeaza prea mult atunci o sa mearga sa faca afaceri in CHINA sau Singapore pentru ca si acolo gaseste salariati. Deci da, salariatii sunt importanti dar nu cei mai importanti. Ori daca antreprenorul pleaca in alta tara atunci cine pierde? Pierde cumva antreprenorul? Nu. El o sa castige in China. Insa pierde salariatul din SUA pentru ca nu mai are loc de munca si pierde si guvernul SUA pentru ca nu-l mai poate taxa.

   • N-am spus ca antreprenorul e obligat. Am spus ca pentru el e indiferent unde-si face afacerile.N-ai citit deloc Atlas Shrugged? John Galt? Ayn Rand. Not gonna say what business i’m in. You never know who might be listening.

   • Uite ce mai zice:

    The government in Singapore has broad powers to limit citizens’ rights and to inhibit political opposition.

    Pai cind de la plecare ti se incalca drepturile, ce speranta pentru mai bine ai?

    Ori:

    The government has restricted freedom of speech and freedom of the press and has limited other civil and political rights. Censorship of sexual, political and racially or religiously sensitive content is extensive.

    Government pressure to conform has resulted in the practice of self-censorship by journalists.

    Plus ca a semnat o gramada de conventii ONU. Bleah!

   • Yep. La social liberties nu e prea bun dar in schimb e anti gay, anti lesbi si iti da libertate economica cat vrei. Hai sa spunem ca da, e ristrictiv in privinta free speech dar e vorba doar de acel free speech gen libertate pentru gay people si libertate pentru droguri si alte prostii. Oricum. Dupa 2 ani, Singapore o sa ti se para tara libera. De fapt, pentru tine, SUA deja e o tara periculoasa. Nu de alta dar prin activitatea pe care o derulezi poti sa fi incadrata ca un right wing fanatic christian extremist,sau mai bine zis DOMESTIC TERORIST(dupa legile voastre) si in acest caz nu ti se mai respecta drepturile. So who is more tyrannical.USSAor SINGAPORE?

   • Stiu ca in SUA economia pute. Ma rog ca sa se redreseze. Am trait sub comunism pe cartela. Stiu cum e. Deci pentru mine banul nu e #1. Libertatea intelectuala este foarte importanta.

    Si nu, nu ai de unde sa stii ca free speech se refera la homosexuali si droguri. Plus ca CRC-ul votat imi incalca dreptul meu de parinte. Da, am contul plin de miliarde de dolari dar nu am dreptul sa-mi invat copiii ce cred eu. Eh, fiecare cu prioritatile lui.

   • Save your prayers. Trendul e deja stabilit. Antreprenorii vostrii pleaca iar imigrantii care vin sunt majoritate workers sau illegals din Mexic si care o sa voteze cu democratii si care nu o sa va ajute economia ci o vor ingropa mai mult. Ca sa nu mai vorbesc ca se pare ca tarile BRICKS se pregatesc sa faca plati in alte monede decat dolarul pentru hidrocarburi and that’s gonna kill you.

   • Sau mai ai cealalta optiune: Go into the wilderness.:) Nu de alta dar cand ma gandesc la apocalipsa capitolul 13, parca doar acolo mai putem scapa.

   • Ba in paduri s-ar putea sa scapam. Numai ca trebuie sa-nveti sa te multumesti cu putin. Ceea ce e o problema mare pentru generatia actuala. Singura sansa prin care Antihrist poate sa cucereasca lumea e ca el sa controleze toata agricultura iar atunci oamenii vor fi fortati sa-l urmeze. Numai ca nu poate sa controleze tot iar padurile sunt un refugiu. Okay, e drept ca in EUropa s-au cam taiat paduri dar la voi in apalachia va puteti ascunde fara nici o grija.

   • Pai in vremea ROmanilor asa au scapat crestiniii. In paduri si-n catacombe. Desigur ca Satana i-a cautat, dar nu i-a gasit. Plus ca de data sta osa fie o persecutie diferita. O sa vezi tu. Acceptarea semnului fiarei nu se va face cu pistolul la tampla.

   • Faci niste comparatii care nu sint valide. Cind crestinii au fost persecutati pe vremea romanilor, nu era sfirsitul lumii. Cind vorbesti de Apocalipsa si de ce se va intimpla atunci, va veni sfirsitul, deci nici padurile nu sint scutite de cel rau. Sper ca nu vrei sa zici ca ce li s-a intimplat crestinilor in timpul romanilor se va intimpla la fel cind va veni Domnul Isus sa-si ia mireasa. Ca atunci, pe vremea romanilor…erau locuri pe pamint unde nu au ajuns…

   • Ba sunt valide. Pol Pot in Cambogia a ucis 2 milioane de oameni insa au existat persoane care s-au ascuns in jungla si au scapat. Plus, de data asta s-ar putea sa vezi un alt fel de prigoana iar semnul fiarei nu va fi acceptat cu pistolul la tampla. De fapt, Satana chiar o sa spuna oamenilor: Uite care-i treaba oamenilor. Daca acceptati semnul, aveti acces in orase, la supermarketuri etc. Daca nu acceptati semnul, nu-i nici o problema, dar va descurcati singuri cu mancarea pentru ca va spun de pe acuma ca daca incercati sa intrati in supermarketuri fara sa aveti semnul o sa vedeti ca usile nu vi se vor deschide. De ce? Pentru ca usile vor fi programate sa-ti citeasca semnul. ASa ca Satana o sa le spuna ori acceptati ori muriti de foame. Iar 99% o sa accepte. De ce? Pai uitate si tu in jur.

   • Da, dar situațiile sint diferite. Romanii si cambogienii nu au luptat in tabăra Satanei de la sfirsitul lumii. Au mai trecut ani de atunci. Puteai sa fugi in alta tara. Atunci cind Isus va veni, nu vei mai putea fugi niciunde si nici nu te vei putea ascunde in păduri sau alte tari.

   • Pai chestia e ca acei cambogieni nu au fugit in alta tara ci s-au ascuns in jungla. Acuma e drept ca la cum taie astia padurile in Romania, nu prea mai gasesti refugiu.
    Dar din nou, Satana e maestru in inselaciune. IAr el stie ca nu cu pistolul rezolva problema. Nu uita ca in SUA si-a castigat adepti cu videogames si movies ori astea sunt paine si circ nu masuri coercitive. Acuma e doar o teorie de a mea insa eu cred ca Satana vrea sa ne faca pe toti sa ne obisnuim cu traiul bun de la oras, sa ne obisnuim asa de bine cu filmele si gamesuri iar atunci cand el ne va spune sa acceptam semnul 99.9% o sa accepte. IAr ceilalti o sa mearga in paduri.Numai ca Satana o sa puna o securitate foarte dura in orase iar daca tu sau eu am merge acolo sa vestim evanghleia, atunci o sa fim omorati.Deci da. Cine vrea sa moara ca un martir o sa mora daca paseste in localitati. Dar altfel, in padure o sa poti sa supravietuiesti linistit.

   • Ah, vrei sa spui ca atunci cind Satana va incerca sa fure cit mai multe suflete inainte de venirea lui Isus, el nu va avea putere sa se duca prin paduri?

   • Vreau sa spun ca nu va fi interesat sa mearga prin paduri. Societatea o sa fie asa de dependenta de stat incat pentru internet si fast food o sa-si vand sufletul. Nu uita ca Isus Hristos spunea ca atunci cand va venii pe pamant va mai gasii el credinta? Daca ne uitam la trendul actual, vedem ca in afara de Rusia, Singapore, China , restul tarilor au cetateni care nu se prea descurca singuri.Mancarea si-o cumpara de la supermarket(in loc sa si-o creasca singuri) hainele la fel. Iar astia cresc ca numar. Ori tu stii alte persoane care sunt mai dispuse sa renunte la drepturi decat dependentii? Ei bine cand semnul va fi dat, cei care refuza li se va spune: okay nu vreti semnul atunci imbracati-va cu alte haine si gasiti-va singuri hrana pentru ca nu aveti acces la fabricile noastre si la fermele noastre. Iar atunci cei care pot sa supravietuiaca(care o sa fie asa de putin la numar) o sa mearga in padure. Cei care o sa raman acolo o sa fie la adapost de satana(doar ca nu vor avea luxul sa manance de 3 ori pe zii. MAi degraba o sa manance o data la 4 zile) iar cei care vor incerca sa mearga in orase ca sa faca pe martirii, o sa fie ucisi de ssitemul de securitate al Satanei.

   • LOLOLOL 🙂 Rusii si chinezii se descurca singuri, fara guvern???

    Ah, deci Satana nu o sa-i vrea pe aceia care vor trai in paduri? Hmmm…

   • Nu. Rusii se descurca singuri in sensul ca inca stiu sa-si creasca singuri mancarea Cristina.Eu la asta ma refer. Si intr-un fel se cam descurca fara guvern deoarece China doar ia taxe dar de oferit nu ofera mare lucru. Iar Vladimir Putin a taiat acum 6 ani cheltuielile sociale ca sa dea banii la inarmare.Rusii si chinezii sunt lasati sa se descurce cam singuri.Guverenele lor doar iau dar de oferit le ofera ciuciu.

    Pai Satana e amenintat de oamenii care se descurca, de supravietuitori, de oameni cu initiativa. Care oameni sunt din ce in ce mai putini. DAca ai o populatie de 20 miliarde de oameni si doar 1000000 se descurca singuri tu ti-ai face grija? Eu cred ca nu. Insa Satana are rabdare si atunci cand time is right o sa atace. Rusia si China momentan rezista la amenintarile vestului dar oare cat timp? Singura tara pe care SAtana o sa o ameninte e ISRAEL. Ei nu se lasa batuti nicicum.

   • Da de unde. Daca rusii si chinezii s-ar descurca singuri statul nu ar mai avea atita putere asupra lor. Ca toate tarile etatiste, oamenii depind de guvern.

    Tu crezi ce vrei, eu cred ca atunci cind va veni sfirsitul nimeni nu este scutit de Satana.

   • Pentru ca atunci cand va venii sfarsitul toti o sa fie niste asistati care o sa-si dea dreptul. Ma uit acuma in ROmania. Cand intrebi pe un copiul de unde-i vine mancarea el spune imediat SUPERMARKET. Ei uita ca legumele cresc in ferme sau gospodarii taranesti iar carnea vine de la animale care trebuie taiate.

   • Uita-te la Europa de acum si jumatate din SUA. Ca sa nu mai vorbim de Rusia si China. Toti acestia isi vind drepturile. Asa ca nu va fi mare diferenta.

   • Va fi e in viitor. Momentan, e alta treaba. Dar momentan trebuie sa profiti de situatie. Uite. Gandeste-te ca astazi o sa ti se spuna ca de maine nu mai ai acces la supermarket, nu mai ai voie sa iti cumperi macare si haine. Nu mai ai voie sa locuiesti la tine in casa. Dar, daca accepti un anumit semn, te lasa. Ce fAci? Poti sa traiesti in padure Cristina?

   • Spune asta la Apalachieni care stau prin paduri si nu-i deranjeaza nimeni.Spune asta la motii nostrii sa vezi ce te iau la suturi.E a guvernului de jure ca de facto nu-i a guvernului deloc. Si-apoi un om care traieste in padure nu e o amenintare. Amenintarea e ala care traieste la oras si vorbeste impotriva. RIGHT?

   • Tu amesteci lucrurile. In primul rind, daca guvernul confisca toate padurile si interzice ca cineva sa locuiasca acolo, va pune oameni sa aiba grija de asta. In al doilea rind, cind va veni sfirsitul, Satana te gaseste si in padure. Nu confunda cele doua situatii.

   • Si pe timpul romanilor padurea era a imperiului dar de aia crestinii au putut merge acolo. Iar ceea ce ai spus mai jos e o imposibilitate. In momnetul de fata padurile sunt prea mari ca sa fie supravegheate Cristina. Pai voi nu sunteti capabili sa supravegheati granita din Texas si voi vreti sa supravegheati padurile : )))))))))))

   • Granita e prea mare. Nu-i ca Israel care a blocat emigrantii din africa. Stiu ca tu spui ca au cum dar in realitate nu pot. Ei sunt guvernul Cristina. 🙂

   • Da, tu stii mai bine de acolo ce poate si ce nu poate guvernul american…. Guvernul nu vrea sa protejeze granita…e chiar atit de greu de inteles??

   • Guvernele democratice sunt hoate si incompete prin defintie. Si daca ar vrea sa o o preasca nu ar putea. Pana si guvernele comuniste au incercat sa impiedice oamenii sa iese din tarile lor dar nu au rusit tot timpul. De ce? Because it’s the goverment.

   • Impreuna pot s-o faca. Dar guvernul nu doreste asta. Regimul Obama a dat in judecata statul Arizona pentru ca a vrut sa implementeze legile imigratiei. Sub Obama nu e voie sa respecti legea. Esti dat in judecata.

    Citeste despre Cloward-Pliven ca sa intelegi situatia.

   • Acuma daca padurile ar fi reduse ca proportii, atunci da, sunt de acord cu tine dar altfel e imposibil.

   • Corect. De aia am zis ca doar daca reduce padurile va avea sansa. Si totusi, conform apocalipsei erau persoane care au scapat de necazul cel mare. Oare astia nu erau cei din paduri?

   • Da de unde. Daca rusii si chinezii s-ar descurca singuri statul nu ar mai avea atita putere asupra lor. Ca toate tarile etatiste, oamenii depind de guvern.”

    Ai citit linkul care ti l-am trimis mai jos? Rusia e un stat in care tie mai mult ti se ia decat ti se da. La fel si China.E drept ca nu-ti ia mult ca taxe dar nici nu-ti ofera.

   • Deci pentru ce isi vind drepturile? Cind o femeie isi vinde trupul pentru bani se numeste curva. Cind si-l vinde pe gratis cum se numeste?

   • PAi din ce vad eu, se pare ca rusii au mai multe drepturi ca mine sau ca tine. De exemplu, noi doi suntem acuma ascultati. Tu de NSA eu de SRI. Si Putin asculta dar numai pe ONGuri nu pe cetatenii obisnuiti.

   • Au dreptul sa-si educe copiii cum vor parintii? NU. Deci nu poti sa spui ca au MAI MULTE drepturi. Putin stie ca rusii beau ce prind la mina, nu are nevoie sa-i asculte, ca betivanii nu prea fac revolutii.

   • Da Cristina. Rusii au voie sa-si pedepseasca copiii fara sa se gandeasca ca statul o sa-i trimita la inchisoare. in privinta asta sunt liberi.

   • Deci oamenilor le este furata proprietatea privata ca sa plateasca scolarizarea copiilor vecinilor. Dar daca eu nu vreau sa-mi dau copiii la scoala nu mi se permite. Deci pentru ce isi vind rusii drepturile?

   • Parca ai spus ca esti impotriva drepturilor omului. Sunt confuz. Nu erai impotriva dretuirlor omului oferite de ONU?

   • Pai e o confuzie cu drepturile omului. Eu stiu de inaliable rights si de UN HUMAN RIGHTS. Si stiu cap rimele sunt okay. Republican or democrat, same thing.

   • Nu este o confuzie deloc cu drepturile omului. Dumnezeu da omului drepturi. There is no such thing as „UN human rights”. Ah, da, ei vor sa se creada Dumnezeu care impart drepturile incoace si-n colo, dupa bunul lor plac, dar nu au aceasta autoritate.

    Nu despre asta vorbeam. M-ai acuzat ca eu cred ca TOT ce fac republicanii e bine. Normal, pe nici o baza. Tot asa, acum spui ca eu sint impotriva drepturilor omului, fara nici o baza. Inainte sa-ti faci o parere despre o persoana, cerceteaza ce crede acea persoana, nu insinua sau presupune lucruri neadevarate!

   • Ba exista UN human rights. Ti le-am dat mai sus. Dar de aia am cerut clarificari ca sa vad la ce drepturi ale omului te-ai referit.

   • Stiu Cristina ca biblic nu exista dar termenii sunt ciudati si trebuie definiti. Ca si atunci cand incerc sa vorbesc cu ateu despre evolutie. Ca sa nu ma pierd incerc sa definesc prima data conceptul .

   • Termenii nu sint deloc ciudati! Dumnezeu este cel care da drepturi. Nu oamenii, nu o organizatie! Dar problema cu ONU este ca ei vor sa se creada Dumnezeu si cei care impart aceste drepturi. Nu au nici o autoritate sa faca acest lucru. Nici o legitimitate. Ca si cum vin eu si iti spun ca eu iti dau dreptul sa traiesti si sa muncesti. De unde am eu autoritatea sa iti dau aceste drepturi. Eu pot sa ti le respect sau pot sa ti le incalc, dar nu pot sa ti le dau!

  • Pai vezi? Entreprenorii astia au bani deja. Unde pot eu sa ma duc cu doua fete intr-o tara straina unde nu cunosc pe nimeni si fara nici un ban? Ca parca Satana nu vine in Singapore sa puna semnul pe mina sau pe frunte! Ca mai importanti sint banii decit mintea noastra, nu?

   • You got a point here. Aia deja au bani. Mai important e to do the right thing dintr-o perspectiva biblica. La end of times , in padure cu mine.Cu privire la afacerile mele, eu prefer sa nu dau detalii pentru ca nu e bine sa iesi in evidenta pre mult. Daca dai prea multe informatii devii automat o tinta iar eu prefer sa dau informatii minime. Dar nu am angajati, doar pareneri. care prefera sa raman anonimi.Sunt o corcitura. Pe de-o parte sunt si salariat(keep ANAF off my trail) dar am si venituri din alte surse. Surse pe care nu as vrea sa le mentionez(DOn’t worry i don’t sell drugs or anything just i don’t want to give too much to goverment if you know what i mean).

  • Putin „sounds” better, dar se vede in China si Rusia ce „capitalism” exista. SA fim seriosi…..Si eu am scris multe despre America si ce face Obama. E rau. Dar asta pentru ca oamenii s-au lasat indoctrinati. Crezi ca in Singapore nu poate sa se ajunga la fel? Pina acum poate nu s-au gasit inca oameni….dar dictatorii iasa de oriunde!

   • Peste tot o sa ajunga la fel ca in SUA Cristina. Asta-i scopul lui Satana. Dar momentan sa-i multumim lui Dumnezeu ca exista tari ca Rusia,china si Singapore care rezista in fata SUA. Cat timp rezista? ASta nu stim.

   • Nu am stiut ca scopul lui Satana e ca peste tot sa se ajunga ca in SUA. Iar sa spui ca Rusia si China rezista….e de ris. Exista un razboi spiritual care este mai mare decit cel economic. Se pare ca pentru tine banul este cel mai important lucru.

   • Nope. Banul e doar un mijloc.. Momentan. Iar cu privire la razboiul spiritual, eu nu cred ca SUA e de partea binelui. Cine rezista impotriva homosexualilor? Putin care i-a condamnat deschis sau SUA care i-a imbratisat deschis?

   • Nu toata SUA i-a imbratisat. dar aici este vorba si de crestinii care nu stau treji. Si musulmanii ii omoara, doar nu vrei sa spui acum ca trebuie sa multumim si Iranului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s