Deschideti creierul, introduceti ideologia

Nu degeaba Cass Sunstein este considerat omul cel mai periculos din America. El a fost administratorul Biroului de Informare și de Reglementare al regimului Obama. In articolul sau, el se intreaba ce s-ar intimpla daca guvernul ar incepe un program cu scopul explicit de a indoctrina elevii.

Sunstein explica ca un astfel de program de indoctrinare a inceput in China in 2001, cind tara a facut „schimbări semnificative în manualele folosite de elevii din clasele 10, 11 și 12.” El se intreaba daca un astfel de program ar putea produce rezultate similare intr-o tara ca America.

Is this conclusion limited to authoritarian nations? In a democratic country with a flourishing civil society, a high degree of pluralism, and ample room for disagreement and dissent — like the U.S. — it may well be harder to use the curriculum to change the political views of young people. But even in such societies, high schools probably have a significant ability to move students toward what they consider “a correct worldview, a correct view on life, and a correct value system.” That’s an opportunity, to be sure, but it is also a warning.

A warning. O avertizare. O avertizare pentru cine? Pentru parintii care nu bănuiesc nimic ca copiii lor vor fi indoctrinati cu ideologia socialista in scoli?

Oamenii care vor sa detina controlul asupra societatii vad scolarizarea obligatorie de catre guvern ca locul cel mai important pentru a invata elevii naivi ca sa iubeasca statul, sa dispretuiasca capitalismul si de a pune nevoile colectivului deasupra drepturilor individului.

Parintii trebuie sa se gindeasca de doua ori inainte de a-si inscrie copiii la scolile de stat. Citirea, scrierea, matematica nu mai sint importante de mult timp in salile de clasa. Este absolut incredibil ca nu prea multi parinti pas sa aiba vreo problema cu indoctrinarea copiilor lor.

18 gânduri despre „Deschideti creierul, introduceti ideologia

   • Asta este lucrul cel mai neimportant in clipa de fata. Problema este ca Obama incalca legile, ca aduce imigranti ilegali, ca distruge tot ce a facut din America o tara libera. Crezi ca de rinoceri ne pasa?

   • Stiu. Dar aici vorbeam de ipocrizia liberalilor ecologisti nu de rinoceri. Esti ecologist? Pai atunci baga bani sa -ti salvezi rinocerul. Daca nu, atunci taci din gura. Fata asta si tatal ei chiar au bagat bani in salvarea rinocerilor, nu au incalcat nici o lege. Dar pentru ca e si blonda, si tanara si republicana, astia au sarit la gatul ei. Deci nu-i despre rinoceri ci despre rautatea si imbecilitatea liberalilor
    P.S. Ti-am mai spus mai demult ca e un joc al banilor si numerelor si ca OBAMA o sa faca orice ca sa mentina democratii la putere si ca doar daca cealalta parte face lobby mai puternic, o sa-l puteti oprii. Nu degeaba Obama a lasat ilegalii sa intre fix in TEXAS(stat cunoscut drept antidemocrat). SI chestia e ca treaba o sa devina din ce in ce mai nasoala.
    http://www.foxnews.com/us/2014/07/02/protests-force-buses-carrying-illegal-immigrant-children-to-be-rerouted/

    Citeste articolul. Protestatarii erau BATRANI nu tineri. Asta e o PROBLEMA pe termen lung.

   • Am înțeles. Nu e ceva nou. Vezi ce se întîmplă si in cazul cu Hobby Lobby.

    Nici un lobby nu are cum sa-l oprească pe Obama. Ce ar putea sa-i facă un lobby? Serios asa….

    PS. Uiti ca stau aici, am vazut la tv, am auzit la radio, am citit despre ce s-a întimplat in Cali.

   • Call me conspiracy theorist dar mi se pare ciudat ca ilegalii intra in SUA doar prin Arizona(R), New Mexico(R) si TExas(R). De ce nu merg si prin California(D)? Raspunsul evident ar fi pentru ca in cazul ultimului stat, e controlat deja de democrati.

   • Intra pe acolo dar sint dusi in toată tara, pina si prin Maryland, Connecticut i-au dus. Si in Oklahoma. Link-ul trimis de tine arata ca asta s-a intimplat in San Diego, deci ii duce si acolo, nu-ti fa tu griji. Deci nu-s lăsați in statele de la granița.

    Oricum, poate imi spui si mie ce poate sa facă un lobby.

   • Un lobby iti poate aduce orice politica pe masa. Chestia e ca in lumea asta poti sa obtii orice vrei cu conditia sa dai mai multi bani decat ceilalti.Multinationalele(ca astia sunt principalii angajatori ai ilegalilor:Vezi Smithfield) fac lobby non stop si au tot ce vor ei in materie de legislatie.

   • Nu, democratii nu vor accepta sa treaca legi constitutionale. Agenda lor e mai importanta decit banii. Agenda lor le aduce si bani si putere.

    Apoi, nu vezi ca tiranul de Obama face ceva pe legile lor? Iar pe el nu-l intereseaza banul mai mult ca puterea, mai mult ca distrugerea Americii.

   • Nu, democratii nu vor accepta sa treaca legi constitutionale. Agenda lor e mai importanta decit banii. Agenda lor le aduce si bani si putere.

    Pai aici te contazici singura. Tu spui ca agenda lor le aduce si bani si putere. Deci tot banii conteaza.

    Cine da mai mult castiga. Iar tiranul Obama a fost si este in continuare bine finantat ca sa faca ce face.
    Nu cred in povestea asta cu ideologia care e mai tare decat banul.

   • Ei nu vor accepta bani ca sa dea legi constitutionale. Pentru ca daca dau legi constitutionale ei nu vor mai avea nici bani, nici putere. Deci nu ma contrazic.

   • http://en.wikipedia.org/wiki/Sidwell_Friends_School

    Scoala privata. Vezi putin cine sunt actualii elevi si fostii elevi. Chelsea Clinton a studiat aici,nepotii lui Biden studiaza acolo iar momentan studiaza si fetele lui Obama. Socialist ca socialist dar vad ca e socialist doar cand vine vorba de altii.Cu alte cuvinte, el are incredere asa de mare in scoala publica ca isi da copiii la scoli private. Unii se intreaba atunci de ce OBAMA e pro scoala publica dar totodata nu-si da copiii la scoala publica. Raspunsul e simplu: Pentru ca altcineva scrie politicile. Cine e acel altcineva? Cineva cu multi BANI si care e dispus sa faca orice si oricat.Stiu. Suna a conspiratie dar altfel nu se explica ipocrizia democratilor.

   • Ba se explica. Chiar din postul original vezi. El are încredere in școala publica ca aceasta va scoate oi docile care nu comentează nimic cind le zice guvernul ceva. Vrea oi dresate. Numai școala publica le poate dresa. Iar ei, elita, sa detina puterea. Come on, nu-i chiar asa de greu de vazut asta.

   • http://www.thrivemovement.com/follow-money-education

    Vezi acest articol. Scoala publica a fost inventata(stiu .e ironica treaba ) de mediul privat ca sa distruga concurenta viitoare. Tu spui ca guvernul vrea oi dresate si ai dreptate pana la un anumit punct. De ce? Pentru ca guvernul lucreaza tot pentru sectorul privat(nu tu ci altii mai mari ca tine) care vrea obedient workers si atata.

   • Nope, nu-i corect.

    Horrace Man a inceput sistemul public de scolarizare in Massachusetts, cu scopul de a eradica crestinismul din societate. A scris-o el, cu mina lui, in 1840. Acum ca Rockefeller, Carnegie si-au dat seama ca pot dresa si ei pentru interesul lor, e alta. Da, corporatiile vor obedient workers si guvernul vrea obedient subjects. Astfel lucreaza impreuna. De aia elita nu-si dau copiii la scolile publice. Insa good luck sa spui unui parinte asta…ca nu intelege…

    http://www.mackinac.org/2035

   • ASta nu o sa inteleg niciodata la unii oameni care lauda anumite lucruri si care au incredere in unii si altii.Mereu le zic: Daca politicianul spune ca OBAMACARE e asa de buna, atunci de ce nu se inscrie el pentru OBAMACARE ca sa demonstreze oamenilor cat de buna e ?Daca scoala publica e asa de buna, de ce nu-si da el copilul la scoala publica?

   • Eu intreb altfel:

    Daca obamacare e asa de buna, de ce trebuie fortati oamenii sa se inscrie? Nu ar face-o de buna voie?

    Daca scolile publice sint asa de bune, de ce sint fortati sa le frecventeze? Nu ar face-o de buna voie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s