In lumina reflectoarelor

Crezi ca rolul tau de mama care face homeschool este unul linistit si obscur? Te vezi ca fiind in spatele scenei lucrind doar ca un ajutor? Nimic nu poate fi mai departe de adevar! De fiecare data cind cineva intreaba ”La care scoala merg copiii tai?” esti adusa imediat in centrul atentiei si esti bombardata cu o multime de intrebari.

Multe femei din Scriptura au fost confruntate cu aceeasi provocare. Ele au trebuit sa vorbeasca cu curaj despre planul lui Dumnezeu in viata lor. Abigail si-a salvat familia cind a dat o masa regelui David si oamenilor sai. Rut a vorbit cu curaj lui Boaz cind a strins griu sa supravietuiasca ea si Naomi. Rahab a crezut in Dumnezeul lui Israel cind a pus fringhia ca sa-si scape familia de armata lui Iosua. Debora a mers la lupta cu Barak cind el nu a avut destula credinta sa mearga fara ea.

Fa-ti curaj si fi sigura ca Dumnezeul universului e cu tine. Asa cum El am mers inaintea lui Israel ca un nor in timpul zilei si ca un stilp de foc in timpul noptii, tot asa El va merge inaintea ta si iti va da intelepciunea de care ai nevoie. Increde-te in Duhul Sfint pentru a te conduce si bucura-te de oportunitatea minunata pe care Dumnezeu ti-a dat-o sa-ti inveti copiii acasa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s