America – tara cu cele mai multe arme

De fiecare data cind ziarele si canalele de televiziune anunta ca au fost impuscaturi in America, cei care sint impotriva detinerii armelor acuza America aproape instantaneu ca este cea mai dezgustatoare, stricata, corupta si periculoasa tara din lume.

Conform Wikipedia, America este pe locul intii la detinerea de arme. La fiecare 100 de locuitori sint 90 de arme. Suna foarte primejdios. Unii spun ca in America poti cumpara arme tot atit de usor precum poti cumpara bomboane. Au dreptate cei de stinga atunci cind spun ca armele ar trebui interzise, sau cel putin limitate?

Daca ar fi sa cautam rata crimelor gasim ca tara care se afla pe locul intii este….Honduras, cu 90 de crime la 100.000 de locuitori, iar Venezuela este pe locul 2, cu 53,7.

Din pacate pentru cei care vor sa limiteze sau sa interzica detinerea armelor, America nu este nici pe locul 3, sau 4, sau in Top 10. Din 218 tari si teritorii, America este pe locul 111, cu 4,7 crime la 100,000 locuitori. Si inca ceva. America este pe locul 111 din cauza enclavelor marxiste ca Detroit, New Orleans, Philadelphia si Chicago. Texasul, vazut ca fiind capitala celor care detin arme, are orase precum Plano cu 0,4 crime la 100,000.

Asa ca problema nu este in detinerea armelor, ci in faptul ca „singurul lucru care il opreste pe un om rau este un om bun cu o arma.”

2 gânduri despre „America – tara cu cele mai multe arme

  1. Nu pistoalele si pustile omoara oameni, ci oamenii care folosesc acele pusti. Ca daca e sa mergem pe ideea asta, interzicem si cutitele si furculitele,ca si cu alea poti omori oameni,nu?

    • Normal! Asta nu inteleg oamenii care sint impotriva armelor! Uita-te la tarile socialiste din Top 10 care interzic armele, si totusi rata criminalitatii este foarte ridicata! Asta arata ca de fapt nu sint ingrijorati de viata oamenilor, doar vor controlul asupra lor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s