Capitalistii sint lacomi. Guvernul este milos.

Un om de 56 ani, din Detroit merge pe jos 34 km in fiecare zi dus-intors pentru a-si mentine locul de munca. Este multumit ca are unde sa lucreze, nu si-a permis sa se plinga ca nu are cu ce sa ajunga la serviciu. Ca fiecare om care lucreaza legal in tara asta plateste taxe la guvern. Oare nu ar fi preferat sa aiba mai multi bani in buzunar pentru ca sa-i economiseasca si sa-si cumpere o masina? Dar guvernul trebuie sa isi ia partea, ca doar ce ar face guvernul fara bani?

Este deja un lucru cunoscut faptul ca presedintele obama a deschis granita din sudul Americii si oricine poate intra fara ca sa fie deportat. Nimeni nu stie cu exactitate numarul persoanelor ilegale in Statele Unite, dar imputernicitul de la IRS (FISC-ul din Romania) a recunoscut ca persoanele ilegale vor primi bani inapoi dati ca impozit pe venit. Deci nu numai ca nu platesc taxe, dar vor primi inapoi ca si cum ar fi platit taxe. Acesti oameni, care sint deja criminali, doar nu o sa se opreasca aici, ci au profitat de acest lucru si s-a descoperit ca au mintit in documente, astfel incit au primit sume de pina la $23,994.

Un student care a auzit de povestea omului din Detroit a deschis un cont si a donat cine a vrut. S-au strins peste $200,000 si un dealer de masini i-a donat o masina.

Astfel vedem inca un exemplu unde oamenii si sectorul privat au venit in ajutorul acestui om, iar guvernul il taxeaza pentru ca sa-i redistribuie banii criminalilor care nu dau doi bani pe legile tarii. Regimul obama doreste sa falimenteze America si o face prin datorii imense si distrugerea sectorului privat. Marxismul rasare la orizont.

2 gânduri despre „Capitalistii sint lacomi. Guvernul este milos.

  1. eu am ramas la replica: „persoanele ilegale vor primi bani inapoi dati ca impozit pe venit”.
    Daca e ilegal, cum plateste impozit?
    Aici exista o procedura clara: inregistrat la primarie si primit id social unic pe baza caruia se poate lucra si plati impozit.

    • Un ilegal nu plateste impozit, dar va primi inapoi bani, ca si cum ar fi platit impozit prea mare. Deci pe linga faptul ca nu plateste nimic, mai primeste si bani munciti de altii. Asta este Ameritopia de azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s