10 programe socialiste puse in aplicare in America

1. Administratia pentru Alimente și Medicamente

Nu exista o putere mai mare exercitata asupra unui individ ca aceea de a i se spune ce are voie sa manince si sa bea. FDA a fost infiintat in 1906 in numele sănătății și siguranței publice. De atunci puterile i s-au marit pina acolo incit a ajuns sa aiba putere de a interzice anumite alimente și medicamente de a fi vindute sau consumate si nu serveste alt scop decit acela de a controla vietile oamenilor.

2. Transportul si Securitatea Publica

Printre cele mai superficiale cheltuieli pe care le face guvernul sint cele care implica transportul public. Guvernul investește miliarde de dolari în proiecte precum Amtrak (cai ferate), care este foarte costisitor și, prin urmare, nu este deloc în măsură să concureze cu transportatorii privați. Apoi, există TSA, care invadeaza intimitatea personala și drepturile noastre de fiecare dată cind alegem să călătorim cu avionul.

3. Asigurarile medicale

Inca din timpul al doilea război mondial, cind Franklin Roosevelt a interzis cresterile salariale, muncitorii au cerut asigurari de sanatate ca o formă alternativă de compensare. In 1965, Medicare si Medicaid au fost create pentru a oferi asigurare medicala celor batrini si celor saraci. Obamacare este un program socialist pentru ca produsul este proiectat și creat în Washington DC.

4. Internal Revenue Service – IRS (FISC in Romania?)

Nici o altă agenție guvernamentală nu poate să dezmembreze atit de bine Constitutia asa cum o face IRS. IRS cere raportarea fiecarui detaliu personal pentru ca apoi sa decida cit trebuie sa platesti in taxe. Sistemul fiscal promoveaza lupta de clasa, este un razboi intre clase pentru ca cere ca indivizii cu mai mult venit sa plateasca taxe mai mari.

5. Salvarea intreprinderilor de la faliment

Planurile de salvare a intreprinderilor falimentare aleg cistigatorii si invinsii, ceva ce ar trebui facut de piata libera care pedepseste corporatiile care actioneaza prost. Cele mai multe astfel de programe se ascund ca fiind programe concepute pentru a-i ajuta pe cei saraci. Guvernul toarna miliarde de dolari in organizatii monstruoase sub forma de subventii.

6. Scolile publice

Lenin a spus mai demult, „Da-ne copilul timp de 8 ani si va fi intotdeauna un bolsevic.” Guvernul american a monopolizat sistemul educational prin standarde nationale si finantare.

7. Subvenții agricole

Guvernul ofera agricultorilor bani daca statul considera ca aceste culturi nu pot prospera intr-o economie de piata. Acest fel de subventii sint o modalitate prin care guvernul isi insuseste dreptul de proprietate asupra industriei, dind permisiune birocratilor mai degraba decit consumatorilor sa ia decizii ce companii sa prospere pe piata.

8. Razboaie fara sfirsit

Desi apararea este cel mai important dintre lucrurile care trebuie sa le faca guvernul SUA, este imposibil ca sa nu existe un mod mai eficient de a aloca resursele. Multe dintre conflictele in care a intervenit America nu au fost in interesul sau direct, mai ales ca multe nu au fost duse pentru a fi cistigate.

9. Rezerva Federala

Creata in 1913, Rezerva Federala este o institutie care fura valoarea dolarului de la milioane de americani prin inflatie, in timp ce oferă fonduri nelimitate guvernului să adopte alte politici socialiste. Rezerva Federala actioneaza fara nici un fel de responsabilitate si nu raspunde in fata nimanui.

10. Social Security (plan de pensii)

Programul national de pensii a fost format in 1935, cu scopul de taxa oamenii pentru ca guvernul sa aiba mai multi bani pentru a finanta programele propuse. A fost mascat ca fiind un plan de pensii ca sa pacaleasca lumea si Curtea Suprema pentru a putea fi implementat. Este un program care fura de la tineri, saraci, pentru a redistribui banii la batrini.

Toate aceste programe sint neconstitutionale, dar Constitutia nu mai conteaza astazi in America.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s