Adios, America!

Planul celor de stinga de a transforma tara noastra intr-o tara infernala de lumea a 3-a. Asa se numeste cartea conservatoarei, comentatoarei politice si scriitoarei Ann Coulter.

Ea a afirmat ca americanilor ar trebui sa le fie mai mare frica de mexicani decît de ISIS. Ea descrie emigratia din ultimii 50 de ani ca fiind daunatoare Americii pentru ca aceia care sînt acceptati sa emigreze în America provin din diferite culturi deficiente. Printre altele, ea arata cum:

– Actul de Emigrare a lui Ted Kennedy din 1965 a fost proiectat în mod expres pentru a schimba datele demografice ale Americii, ca oamenii să fie mai săraci și mai înclinați să voteze Democrat.

– Planul a reusit! Dupa 1970, emigrantii voteaza cu o rata de 8-2 pentru democrati.

– Emigrantii admisi inainte de 1970 au cîstigat mai multi bani, si-au cumparat mai multe case si au fost mai educati decît americanii. Dupa legea lui Kennedy, emigrantii sînt cu mult mai putin educati, mult mai saraci si pe ajutoare sociale decît americanii.

– Emigrantii care au venit inainte de 1965 si nu s-au putut descurca fara ajutoare sociale s-au intors inapoi in tara de unde au venit. Emigrantii britanici si evrei au fost cel mai putin probabili sa se intoarca, mai putin de 10% au facut-o.

– America a luat deja un sfert din întreaga populație a Mexicului.

– In 1970, aproape ca nici nu au existat emigranți nigerieni in Statele Unite. America are acum mai multi nigerieni decît orice alta țară din lume, cu excepția Nigeriei.

– America are mai multi emigranti din Nigeria decît din Anglia.

– Guvernul refuză să ne spună cîți deținuți din Statele Unite sînt imigranți. Aceste informații nu sînt disponibile niciunde.

– Există mai multi deținuți mexicani în închisorile din New York decît de pe întregul continent european.

– Sex cu fetele de 12 ani este legal în 31 din cele 32 de state din Mexic.

– In unele zone din America, autoritatile au renuntat ca sa mai urmareasca penal cazurile de viol savîrsite de mexicanii în vîrsta de 30 de ani asupra fetelor de 12-13 ani pentru ca parintii fetelor vad sarcinile ca o „binecuvîntare”.

– Din 2004, mexicanii au decapitat cel puțin o jumătate de duzină de oameni din Statele Unite.

– Cartelurile de droguri mexicane – nu ISIS – au început practica de a posta on-line decapitări.

Toate astea sînt foarte importante de inteles si pentru europenii care se înghesuie sa primeasca emigranti din tari cu o cultura sub nivelul tarilor europene.

19 gânduri despre „Adios, America!

  • Scris de Krugman. Asta spune ce este necesar de stiut.

   Dar un comentator de acolo descrie foarte bine:

   This post was not just cheap, but common… low.

   It requires no real thought, no research, no analysis. And it falls into the disreputable category of „our team doesn’t campaing on Issue X, so it’s much worse when their team does it”. Worse yet, it exploits an allegation of sexual abuse of a minor to make a cheap partisan shot.

   The real questions regarding misconduct and criminal behavior revolve around statistical significance and how the wrongdoing is treated. For example, are „heartland” Republicans more likely than the general population (or Democrats) to have engaged in these behaviors (and cover them up)? Do they excuse them or sweep them under the rug or denounce them or are some things seen be Republicans as „sins” while seen as Democrats as somewhat normative?

   • Nu, a vrut sa zica ca atunci cind republicanii fac ceva rau sint de condamnat, dar cind democratii fac acelasi lucru este un fapt normal si acceptat.

    Sau ca republicanii nu au voie sa greseasca, pentru ca ei au standarde morale, dar democratii au voie sa „greseasca” (desi ei nu numesc asa ceva o greseala) pentru ca ei nu au standarde morale.

   • Da, bineinteles. Am scris si eu pe blog. Spre exemplu atitudinea pe care a avut-o Dl. Biden cand a venit aici, de asemenea atitudinea anticoruptie avuta de D-na. Nuland, care si-a exprimat pozitia nu o singura data impotriva coruptiei. Sau… poate ca am inteles eu gresit. Sau poate ca una e politica externa si ceea ce sustine Departamentul de Stat pe plan extern, si alta e realitatea interna…
    Eu am vazut recentul scandal de coruptie de la FIFA in cheia celor declarate de Dl. Biden si D-na. Nuland, adica in sensul unei campanii anticoruptie pe plan mondial in fruntea careia se afla Partidul Democrat si, desigur, liderul sau, Dl. Obama, inclusiv, evident, Casa Alba, desigur. Dar… poate ma insel eu…

   • Oricine poate sa vorbeasca orice, faptele sint dovada. Ce au facut ei pe plan intern ca sa lupte impotriva coruptiei? Absolut nimic. Dimpotriva. Apoi, n-ai grija ca declaratiile impotriva coruptiei FIFA nu sint ca vai, doamne ce ofensati sint ei de ceea ce s-a intimplat, dar au vazut anumite oportunitati care nu puteau sa le curga printre degete. Ce au facut comunistii in Romania nu este nici la unghia mica pe linga ce fac astia aici.

   • Da, multumesc pentru precizare. Dar ce zici de asta:
    Immigration Act of 1990
    Unde se arata, printre altele, ca:

    „The Immigration Act of 1990 (Pub.L. 101–649, 104 Stat. 4978, enacted November 29, 1990) The Immigration Act of 1990 was signed into law by George H. W. Bush on November 29, 1990.[1] It was first introduced by Ted Kennedy in 1989. It was a national reform of the Immigration and Nationality Act of 1965. It increased total, overall immigration to allow 700,000 immigrants to come to the U.S. per year for the fiscal years ’92-’94, and 675,000 per year after that.[2] It provided family based immigration visa, created five distinct employment based visas, categorized by occupation, as well as the diversity visa program which created a lottery to admit immigrants from “low admittance” countries [3] or countries where their citizenry was underrepresented in the U.S.”

    Inteleg ca unificarea familiilor a fost ideea… Dar, de asemenea, a marit numarul de imigranti… Inteleg ca a fost semnat de George H. W. Bush (republican), desi a fost introdus in 1989 de catre Ted Kennedy (democrat)…

   • Politica. Democratii stiu ca imigrantii vor vota in general democrat, deci isi asigura continuitatea la putere. Republicanii care sint impotriva sint batjocoriti si condamnati. Republicanii spera ca daca accepta mai multi imigranti si dau amnistie la cei care sint ilegali deja in tara, acestia trec de partea lor. Ceea ce nu-i adevarat.

  • Sint foarte nemulțumita de distrugerea care o fac cei care nu sint interesați de Constituție si de binele tării. Romanii de aici care sint nemultumiți sint aceia care vad cum tara este distrusă si cum se imbratiseaza etatismul. Cei care iubesc etatismul, dictatura sint indiferenti la ce se intimpla.

   Apoi, sint si multi americani născuți aici care nu sint multumiți cu ceea ce se intimpla. Cred ca pot spune ca toți cei care iubesc libertatea sint nemultumiți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s