Alb e negru, sus e jos, stinga e dreapta in America

ungodly

Psalmul 11:3 intreaba: „Şi cînd se surpă temeliile, ce ar putea să mai facă cel neprihănit?”

Societatea depinde de fundatia pe care este construita. Intr-o societate civilizata si ordonata oamenii stabilesc limitele comportamentelor lor. Atunci cind bazele unei societati sint subminate, ce ar putea face oamenii drepti pentru a preveni colapsul iminent? Acea natiune care abandonează cunoașterea fundamentală a lui Dumnezeu ca si Creator, întreaga structură a societății va suferi consecintele. Atunci cind temelia oricarui lucru este distrusa, structura se va prabusi.

Oameni fara nici un standard moral au ajuns sa trateze imoralitatea ca fiind cea mai importanta dintre frontierele culturale. Ei au demolat si au eliminat definitiile acceptate pina acum pentru a le transforma in imaginea lor ideologica, obtinind o victorie culturala totala si ireversibila.

Rachel Dolezal – o femeie alba – se considera neagra.

Bruce Jenner este femeie. obama l-a felicitat pentru curajul sau.

America este o natiune crestina.

Atunci cind exclusivitatea lui Dumnezeu este optionala, orice este valabil, inclusiv definitia genului, familiei sau etniei. Ei au devenit proprii lor zei. Realitatea este ceea ce vor ei sa fie. Nu exista adevar. Realitatea este o iluzie.

Isaia 5:20  Vai de cei ce numesc răul bine şi binele rău, care spun că întunericul este lumină şi lumina întuneric.

2 gânduri despre „Alb e negru, sus e jos, stinga e dreapta in America

  1. Solutia ? Vestea Buna a Evangheliei. La timp si ne la timp sa stam si sa o citim, sa o propovaduim prin faptele si vorbele noastre. Asa au facut apostolii cu toate ca erau mai persecutati ca multi dintre noi. Erau cu ochii pironiti doar la singura Cale, indragostiti de Domnul Isus, iubind pacatosii dar urând păcatul. Schimband guverne imbunatatim temporar lumea, esential (si la asta suntem chemati) e sa schimbam destine prin cunoasterea Dumnezeului nostru. In sensul asta trebuie sa lucram, nu amărându-ne că lumea e păcătoasă și că e condusă de oameni ai fărădelegii. Așa a fost, este și va mai fi, răsplata vine curând. Dumnezeu le mai lasă timp să se pocăiască, îi lasă să trăiască în poftele și mizeria lor așa cum spune apostolul Pavel în Romani cap 1 începând cu versetul 24 la care am ajuns cu studiul. Te rog, citește Comentariul Biblic al credinciosului pentru o aprofundare la acest subiect.
    (http://www.scribd.com/doc/241683097/Comentariul-Biblic-Al-Credinciosului-NT) pagina 497

    • Da, asta ar fi soluția, problema este ca creștinii nu mai vor sa faca ceea ce este scris in Scriptura, ci copiază lumea in încălcarea principiilor biblice.

      PS. Cartea respectiva descrie parerea autorului, nicidecum cu acoperire biblica in unele chestii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s