Curtea Suprema a Statelor Unite incalca Constitutia in ce priveste homosexualitatea

Rusine Curtii Supreme. Rusine statelor care vor aplica decizia Curtii Supreme care spune ca statele trebuie sa oficieze aceste „casatorii”. Rusine crestinilor care au votat in asa fel incit sa se ajunga in aceasta situatie. Ce vor face bisericile cind cuplurile de homosexuali vor cere sa le oficieze unirea? Asta se intimpla atunci cind crestinii stau pe margine si nu fac nimic.

.

scotus decision

Această opinie a Curtii Supreme va schimba fundamental cultura în America. Putem specula ceea ce se va intimpla in viitor citind capitolul 1 din scrisoarea  Apostolului Pavel catre Romani. Vom vedea persecuții împotriva creștinilor; vom vedea antagonism crescut față de creștinism. Vom vedea limitarea exercitării libere a religiei, libertatea de religie, libertatea de exprimare, în special în ceea ce privește creștinismul. Vom vedea legi împotriva bisericilor creștine, facultatilor, instituțiilor și organizațiilor care cred doar în căsătoria definita in  Biblie. Vin vremuri grele pentru crestinii din America.

10 gânduri despre „Curtea Suprema a Statelor Unite incalca Constitutia in ce priveste homosexualitatea

 1. Foarte bine ca au legalizat chestia asta cu…castoriile intre cupluri homosexuale , probabil ca-n acest fel acesti tipi nu vor mai fi priviti ca niste paria ai societatii americane . Intrebare { desii cunosc deja raspunsul } : pe bancnota americana este scris ” In God Is Thrust ” oare chiar nimeni nu reuseste s a vada ca aceasta hotarare loveste inclusiv in acel God despre care scrie pe bancnota ca sa nu mai vorbim despre …thrust ? Si inca o intrebare cu riscul de-a te plictisi : ce drepturi fundamentale se sutine in Motivarea Hotararii Curtii Supreme a USA ca le-ar fi fost incalcate homosexualilor din cele cincizeci d e state americane ? Oare SIDA , ADIS …acel temut HIV nu mai reprezinta un pericol si… Sambata viitoare vine in Romania intr-o scurta vacanta , fata mea impreuna cu sotul ei si copii lor . Ginerele meu are de-asemenea niste rude ce traiesc in Romania si vor face vizite cam pe al toti . De la ei probabil ca voi afla mai multe referitor la ce cred americanii obisnuiti despre aceasta hotarare a Curtii Supreme insa, pana atunci te-ntreb stimata Christina …BISERICA { ca-n America exista fel d e fel d e biserici avand milioane de enoriasi } ce are de spus ? S-a legat cu lanturi d e gardul Curtii Supreme macar un singur pastor , un singuir episcop , un singur prelat , un singur credincios ca masura d e protest impotriva acestei hotarari josnice care loveste direct in baza societatii reprezentata de familia formata din doi oameni d e sexe diferite ?????? De regula dumneata faci si trimeteri la presa pentru ca , oricine s a poata vedea pozitia media , vis a vis de chestia asta dar acum…vad ca n-ai afisat nimic . Sa-nteleg ca presa din USA este amutita la aflarea acestei stiri si ca este de acord cu ea ? Si inca o intrebare…asa la cald { ca mi-a luat foc mintea pur si simplu !!!!!! } : daca acest ” experiment ” { deoarece in opinia mea este ..un experiment asa cum si Motanul l-a denumit pe blogu-i } nu va tine c e vor face domnii si doamnele d e la Curtea Suprema a USA , vor abroga Hotararea si-si vor prezenta demisiile ????

  • Nu e bine ca au legalizat, pentru ca este imoral si neconstituțional. Trebuie priviți ca paria pentru ca distrug societatea. Nimănui nu-i mai pasa de ce zice God. Ei zic ca nu au putut sa se căsătorească legal. Unele state au recunoscut căsătoriile lor, dar nu toate, iar ei au vrut sa fie legal in toate.

   Unii lideri crestini spun ca sint împotriva, dar vom vedea ce vor face. Presa vorbește despre aceste lucruri, unele pro, altele contra. Nu, cei de la Curtea Suprema nu isi vor da demisia, indiferent de ce se va intimpla.

   • Dupa stinta mea in USA exista numeroase intinderi d e pamant ce nu-s locuite pe mille intregi .De asemenea exista si oarase parasite …nelocuite din diferite cauza . Intrebare : pentru ce nu le-a fost dat homosexualilor dreptul de a-si infiinta un alt stat { tot federal si care sa asculte tot de aia din DC } care s a fie doar pentru ei si ” nevoile ” lor ? Ar fi neconstutionala o astfel d e Hotarare ? Dar pe ceilalti americani , oameni simpli , oameni obisnuit i-a intrebat cineva daca vor cu neaaparat sa-si petreaca restul vietii lor si-l copiilor lor alaturi d e niste ….persoane vesele 😉 ? Acei ” lideri crestini ” vor avea credibilitate doar atunci cand vor face ceea ce te-am intrebat ieri pe dumneata , atunci cand drept masura d e protest impotriva acestei Hotarari , s e vor lega cu lanturi d e portile Curtii Supreme ale SUA , aratandu-si macar astfel atasamentul fata d e valorile crestine pe care SUA le are inclusiv pe ele inscrise in a sa Constitutie . Parerea mea de om traitor in Romania si d e care nu-i necesar s a tii neaaparat seama . Si-o alta intrebare care nu-mi d a pace d e aseara : Papa Francisc…ce are d e spus in situatia in care o putere mondiala , o putere mondiala care s e declara aparatoarea valorilor crestine { printre altele } defineste anormalitatea ca pe ceva normal ? In 50 d e state ? In Texas merg la pariu ca nu-si baga nasul aia de a Curtea Suprema , „accidentul ” suferit acolo de catre Presedintele Kennedy inca n-a fost uitat !

   • Da, ar fi neconstituțională o astfel de propunere, guvernul nu are voie sa spună oamenilor unde sa trăiască.

    Oamenii au votat in multe state si au avut legi împotriva legalizării homosexualității dar asta nu a contat in fata Curții Supreme. Daca guvernatorii statelor ar fi interesați de lege, ei pot sa anuleze decizia Curții Supreme, dar nu vor.

    Nu este nevoie ca oamenii sa se lege cu lanțuri, ci sa nu oficieze astfel de acte. Vom vedea ce vor face.

 2. Intrebat d e catre unul dintre ucenici ” -Doamne , cand va venii sfarsitul ? ” , Isus a raspuns : ” – Bagati de seama sa nu va-nsele cineva . Fiindca vor venii multi in Numele Meu si vor zice : Eu sunt Hristosul „! Si-i vor insela pe multi . Evanghelia aceasta , va fi propovaduita in TOATA LUMEA ca sa slujeasca d e MARTURIE TUTUROR NEAMURILOR : ATUNCI VA VENI SFARSITUL ” . Tipii ce conduc America adica inclusiv cei d e la Curtea Suprema a USA , reprezinta acei ” Hristosi mincinosi ” dspre care Domnul spunea ca vor insela lumea …venind in Numele Lui . Intrebarea mea este : ce faceti voi cei credinciosi Lui si mai ales Cuvantului Sau ???? Veti rezista urmand poruncile Lui sau …veti asculta d e stapani ? Iarta-ma , ti-am adresat atata intrebari incat…chiar daca nu vei raspunde la toate , evident te voi intelege . La voi s e lumineaza d e zi deci : HAVE A NICE DAY Christina desii dupa asa o chestie , numai buna nu cred sa-ti fie ziua !

  • Nu, cei care conduc America nu reprezintă nimic altceva decit societatea in care trăim. Ei ne reprezintă ceea ce sintem. Multi crestini accepta si sint de acord cu ce se intimpla. Cine vrea, sta tare împotriva curentului. Eu stiu ca Isus inca e pe tronul suprem si nu ma clatin. Insa multi crestini vor renunța la a aplica Biblia.

 3. ADEVĂRATA MIZĂ PENTRU SUA… ŞI CEILALŢI
  o opinie
  Cred că puţini îşi dau seama de adevărata miză a hotărârii recente a Curţii Supreme a USA.
  Mulţi se agită pro şi contra homosexualităţii.
  Este şi acesta un subiect.
  Dar hai să fim puţin filosofi, puţin distanţi. Să privim lucrurile mai de departe, fără vreo implicare emoţională.
  Prima observaţie: de când le pasă politicienilor de binele oamenilor?
  Cine cunoaşte istoria USA, istoria României sau istoria UE ştie foarte bine că lozinicile cu „binele oamenilor” se traduc prin „vrăjeală electorală” şi „o mască decentă pentru a acumula puterea”.
  A doua observaţie: de ce se preocupă atât politicienii de problemele sexuale?
  Sigur, au de câştigat voturi, dar şi de pierdut.
  Sigur, au de câştigat, unii dintre ei, din industria porno, bordeluri şi alte surse asemănătoare. Dar nu atât de mulţi încât să justifice dimensiunile campaniilor politice pe teme sexuale.
  Sigur, unii dintre politicieni chiar luptă pentru ceea ce li se pare drept… măcar pe ici, pe colo.
  Dar dincolo de problema mariajelor gay, sunt milioane de cetăţeni USA care au probleme de sănătate foarte grave, care sunt afectaţi de corupţie, de lipsa de locuinţe, de abuzurile unor poliţişti americani etc. Sunt sute de mii de copii răpiţi, abuzaţi, mutilaţi… Nici nu mai vorbim despre crimele uluitoare ce se fac în felurite zone ale lumii, adesea la câţiva paşi de soldaţii şi autorităţile USA. Pentru oricare dintre aceste probleme mult mai grave, mult mai stringente, puternicii USA nu se mişcă nici măcar 10% din cât o fac pentru propaganda sexuală.
  De ce?
  QUI PRODEST?
  Există o veche întrebare a strămoşilor noştri: „cui foloseşte?”
  Deci, ca să ne lămurim, „cui foloseşte” noua hotărâre a Curţii Supreme a USA?
  Homosexualilor?
  Nu prea.
  De acum încolo, în câteva noi state, persoanele gay vor putea, dacă nimic nu se schimbă, ca peste ceva vreme să se mărite. Nu vor câştiga din asta mare lucru, se va vedea.
  Care este marea schimbare, de fapt?
  Cine are mult de câştigat din această hotărâre?
  Şi cine are mult de pierdut?
  Ei bine, din această hotărâre câştigă foarte mult o conducere ultra-centralizată a USA. Care din United States of America devine Unfree States of America. De pierdut pierd statele care alcătuiau până de curând o uniune.
  Pentru cine cunoaşte istoria USA este limpede faptul că o caracteristică fundamentală – şi extrem de atractivă – a acestui super-stat a fost libertatea locală. Faptul că fiecare oraş putea avea legislaţie proprie, faptul că fiecare stat putea avea legislaţie proprie.
  Această libertate excepţională era un izvor de putere pentru USA, dar şi o garanţie pentru drepturile reale ale cetăţenilor.
  Voiai o comunitate gay?
  Întemeiai un oraş într-un stat cu o legislaţie convenabilă şi aveai comunitatea gay.
  Voiai un oraş catolic?
  La fel, găseai posibilităţi de a-ţi crea comunitatea catolică visată.
  Voiai un oraş unguresc?
  Strângeai câţiva co-etnici şi înfiinţai un asemenea oraş. Îi puteai spune Ungaria Mare, dacă aveai chef, sau cum îţi plăcea.
  Puteai să te manifeşti aşa cum eşti tu, puteai să exişti aşa cum eşti tu, într-un colţ sau altul al SUA.
  Şi ceilalţi, diferiţi de tine, puteau să facă acelaşi lucru. În alt colţ. Rezonabil, inteligent, eficient, productiv.
  S-A TERMINAT!
  Printr-o serie de acte ale autorităţilor centrale, prin cedări repetate ale conducerii statelor, prin felurite manevre politice ş.a.m.d,, iar acum prin hotărârea aceasta a Curţii Supreme libertăţile locale au fost abrogate.
  Dintr-o ţară liberă – acuzată a fi prea liberă – USA devine un stat centralizat, în care existenţa aşa-ziselor state unionale este la fel de liberă şi reală ca a statelor din fostul URSS.
  Şi acolo existau autorităţi locale, ce aveau multă libertate… până zicea Moscova ceva.
  Pe acelaşi calapod se aşează de acum şi SUA.
  Toate hotărârile fundamentale se iau la centru, toate statele trebuie să se supună. Libertatea a dispărut.
  Această trecere a conducerii SUA de la formele democratice iniţiale spre o dictatură tot mai făţişă şi tot mai centralizată este evidentă. Pentru oricine judecă la rece, nu afectat de sentimente. „Ţara celor bravi” devine „ţara celor obedienţi”, „ţara liberă” devine „ţara supusă”. Desigur, se vor flutura mai departe steaguri de felurite culori, se va exprima bucuria de a trăi în USA, se va trâmbiţa mai departe „visul american”… Aşa se făcea şi în URSS, cu aceeaşi acoperire reală: zero.
  Şi toate ţările apropiate SUA vor simţi din ce în ce mai mult respiraţia putredă a sistemului dictatorial.
  Un exemplu tipic este mizeria de document produsă de curând, în care SUA îşi permite, de exemplu, să facă gălăgie pe tema trecerii bisericilor ortodoxe la „biserica greco-catolică”, într-un total dispreţ al adevărului. Cu o neruşinare tipică sistemelor corupte, dictatoriale, documentul aminteşte de trecerea sub comunism a acelor clădiri dintr-o proprietate în alta. Dar nu verifică nici voinţa oamenilor ce au construit şi întreţinut bisericile, nici contextul anterior, în care imensa majoritate a acelor clădiri au fost luate cu forţa de la Biserica Ortodoxă de către autorităţile austriece şi austro-ungare, pentru a fi trecute, cu forţa, greco-catolicilor. Într-o persecuţie religioasă şi etnică teribilă, asemănătoare în mare parte celei desfăşurate de americani împotriva amerindienilor. Poate de aici şi antipatia autorităţilor SUA faţă de băştinaşii români şi religia lor „primitivă şi înapoiată”. Rămâne să mai emită şi dictonul „un român ortodox bun este unul mort”.
  Evident, dacă tot ar fi atât de interesaţi de retrocedări, conducătorii SUA ar trebui să înceapă de la retrocedarea către amerindieni a ţării pe care au cucerit-o prin jaf şi crimă, prin forţă – ceea ce reproşează ei, fariseic, altora!.
  În schimb ei se apucă să se prefacă indignaţi de realităţile altor ţări, să mintă pe temă, să emită documente furibunde etc.
  Dar dacă până acum asemenea documente, oricât de incorecte, au avut un efect limitat, de acum înainte lucrurile vor sta altfel.
  Tendinţele dictatoriale ale conducerii SUA au fost frânate masiv de libertăţile locale. Aici intră şi autonomia statelor şi oraşelor americane, libertatea de expresie şi celelalte forme ale vieţii tradiţionale americane.
  Pas cu pas au fost tăiate toate acestea.
  Se pot descrie paşii, se poate arăta unde s-a ajuns.
  Pentru cine ştie pe ce lume trăieşte chiar nu este nevoie.
  Pentru cine nu ştie, probabil că nu are rost.
  Ceea ce contează, ceea ce aş vrea să înţeleagă cei care citesc, este ADEVĂRATA MIZĂ a hotărârii Curţii Supreme a SUA, prin care IMPUNE, prin forţă, împotriva voinţei poporului, o hotărâre particulară întregii Uniuni.
  Această miză este aceea a pierderii libertăţilor cetăţeneşti, a centralizării totale a puterii decizionale şi legislative, a anulării autonomiei locale, a transformării SUA în „minunata lume nouă”. În care cine gândeşte altfel va fi fi pedepsit.
  Sexualitatea este doar un pretext pentru această transformare, este doar o cârpă roşie menită să distragă atenţia de la arma ucigaşă ce se ascunde în umbră.
  Nu este pentru prima oară când creştinii trăiesc în asemenea regimuri.
  „Alternativa” oferită de iscusinţa politicienilor din umbră şi de mass-media aservită lor este ISIS.
  Fostele forţe siriene finanţate şi alimentate de SUA. ISIS, pe care SUA l-ar putea desfiinţa în maximum o săptămână, dacă ar vrea s-o facă.
  Dar care este o foarte utilă formă de propagandă: „acceptă jugul nostru, că altfel te aşteaptă exterminarea totală, băi creştinule!”
  Este cam aceeaşi alternativă pe care o aveau creştinii din primele secole între Imperiul Roman persecutor şi Imperiul Persan persecutor. În primul mai scăpau unii, în al doilea nimeni.
  Dar, iată, nu este prima oară când creştinii trăiesc în asemenea regimuri.
  Care prin aroganţa şi violenţa lor ajung totdeauna să se auto-distrugă.
  În vreme ce creştinii merg mai departe.
  Păstrându-şi Credinţa, rugându-se cu milă pentru cei rătăciţi – fie că sunt cei căzuţi dintre ei, fie că sunt sărmanii dictatori care îşi pregătesc singuri căderea.
  Şi ştiind că dincolo de toate răutăţile acestei lumi Lumina lui Hristos luminează tututor!
  Mihai-Andrei Aldea

  • Nu stiu cine este acest Mihai-Andrei Aldea, dar cu siguranta amesteca multe lucruri. Da, prin aceasta decizie, guvernul doreste controlul complet. Dar prostii de genul „Într-o persecuţie religioasă şi etnică teribilă, asemănătoare în mare parte celei desfăşurate de americani împotriva amerindienilor.” Sau „conducătorii SUA ar trebui să înceapă de la retrocedarea către amerindieni a ţării pe care au cucerit-o prin jaf şi crimă, prin forţă” nu cred ca isi au locul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s