Scolile publice din America promoveaza oficial homosexualitatea

Odata cu decizia neconstitutionala a Curtii Supreme de a legaliza unirea intre homosexuali, mai multe companii si organizatii si-au aratat aprobarea prin schimbarea logo-ului in culorile curcubeului. Printre acestea s-a aflat si Ministerul Educatiei.

FullSizeRender

Media a fost umpluta de articole, comentarii, link-uri  la ceea ce s-a petrecut. Pastorii din biserici, cu siguranta, au avut predici preparate, comunicate oficiale in care isi aratau indignarea cu privire la nelegiuriea care s-a savirsit. Crestinii incearca sa gaseasca explicatii, sa dea vina pe activistii homosexuali, pe administratia prezenta, pe oricine altcineva dar nu pe ei. Daca anul scolar nu s-ar fi incheiat, citi dintre acesti parinti nu si-ar fi trimis copiii astazi la scoala?

Motivul principal pentru care homosexualitatea este legala azi in America este pentru ca generatii de crestini au pavat drumul catre acest moment prin sacrificarea copiilor lor la altarul educatiei ateiste facute de stat. Sa pretindem ca sintem indignati de ceea ce se intimpla inseamna sa nu vedem ca pastorii bisericilor au esuat in a-si invata enoriasii care este responsabilitatea statului intr-o societate.

Noi trebuie sa fim dispusi sa ne pocaim asa cum a facut-o Daniel. El a cerut iertare pentru tot Israelul, el a spus „noi am pacatuit”, nu „ei”. Israel a fost pedepsit pentru idolatrie si noi ne aflam in aceeasi situatie. Aceia dintre noi care sint credinciosi trebuie sa ne cerem iertare pentru aceasta idolatrie, in loc sa o lasam sa continue.

Daniel 9:

5. Noi am pacatuit, am savarsit nelegiuire, am fost rai si indaratnici, ne-am abatut de la poruncile si oranduirile Tale.
6. N-am ascultat pe robii Tai prorocii, care au vorbit in Numele Tau imparatilor nostri, capeteniilor noastre, parintilor nostri si catre tot poporul tarii.
7. Tu, Doamne, esti drept, iar noua ni se cuvine astazi sa ni se umple fata de rusine, noua, tuturor oamenilor lui Iuda, locuitorilor Ierusalimului si intregului Israel, fie ei aproape, fie departe, in toate tarile in care i-ai izgonit, din pricina faradelegilor de care s-au facut vinovati fata de Tine!
8. Doamne, noua ni se cuvine sa ni se umple fata de rusine, da, noua, imparatilor nostri, capeteniilor noastre si parintilor nostri, pentru ca am pacatuit impotriva Ta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s