Privilegii speciale pentru musulmani dar crestinii sint amendati si arestati

Asa cum am mai scris aici si aici, sint anumite meserii pe care crestinii nu au voie sa le practice liberi. Pe linga astea putem adauga si fotografi in California, imprimant de tricouri, vinzator de pizza. Iar pentru ca o functionara a respectat legile, a ajuns in inchisoare.Sezonul de vinatoare de crestini este deschis.

O companie de transport, Star Transport, a avut ghinionul de a angaja doi somalezi musulmani. Acestia au fost angajati ca sa transporte diferite marfuri, ceea ce este de asteptat la o companie de transporturi. Zic ca asta ar fi de asteptat de la oameni normali, dar lucrurile se schimba cind ai de a face cu musulmanii. Cind angajezi musulmani totul este diferit. Nici o lege de bun simt nu se mai aplica, toata lumea trebuie sa se adapteze capriciilor lor. Acesti doi somalezi transplantati au fost foarte ofensati ca li s-a cerut sa transporte o incarcatura de bauturi alcoolice, pentru ca este impotriva religiei lor sa bei bauturi alcoolice. Dar ei trebuiau sa le transporte…nu sa le bea. In sfirsit.

Asa ca ce s-au gindit ei, hai sa mai sape putin si sa mai ciobeasca din Constitutie, asa ca au inaintat proces si au dat in judecata compania de transporturi. Cazul a fost inaintat chiar de administratia obama, de departamentul Equal Employment Opportunity Commission. Juriul din Illinois (oare de ce obama l-a inaintat chiar acolo?) a decis ca s-a facut discriminare si au amendat compania de transport, care a fost obligata sa le plateasca musulmanilor pasnici $240,000. Norocul somalezilor ca nu au fost pusi sa faca torturi la nuntile homosexualilor, ca cine stie ce se mai intimpla.

Companiile americane ar face bine sa invete din toate astea. Sa nu angajeze muncitori musulmani, iar daca o fac, sa fie pregatiti sa-si scoata carnetul de cec-uri in orice moment.

Se pare ca guvernul american are un set de legi pentru musulmani si alt set de legi pentru crestini. In limbajul lui Orwell, musulmanii sint mai egali decit crestinii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s