Cum este distrusa America

In urma indoctrinarii din scoli de mai bine de o suta de ani, rezultatele incep sa apara. Anul viitor sint alegerile pentru functia de presedinte al SUA, iar campaniile presedentiale au inceput de citeva luni. Din partea partidului democrat, primii doi candidati sint fosta secretara de stat/senatoare Hillary Clinton si senatorul statului Vermont Bernie Sanders, care se descrie singur ca fiind un socialist democrat. Cum adica „socialist democrat”? Adica sa se accepte socialismul prin alegeri democratice. Dupa toate experimentele facute de Hitler, Lenin, Stalin, Mao, Ceausescu, Castro, etc., oare cine ar mai fi atit de nebun incit sa voteze de buna voie sistemul socialist? In Statele Unite s-a gasit raspunsul la aceasta intrebare: noua generatie. Ei sint de acord cu socialismul si vor vota ca atare. Un exemplu concret:

Dar America este tara libera, nu? Adica cei care nu vor sa voteze cu Bernie Sanders pot alege sa voteze cu Hillary Clinton si sa promoveze legea islamica sharia. Acesti oameni nu inteleg ca sub legea sharia o femeie nu are voie sa conduca o masina, sa deschida un cont in banca, sa umble pe strada neinsotita de un barbat, iar daca este violata, ea este cea pedepsita. Nu se stie daca d-na Clinton este de acord cu legea sharia, dar suporterii ei nu stiu asta. Ei sint dispusi sa voteze cu ea pentru ca daca d-na Clinton e de acord inseamna ca stie ea de ce.

Acesta este rezultatul conditionarii gindirii si a indoctrinarii la care sint supusi tinerii. Daca exista studenti care considera Constitutia ca promovind ceva insuportabil, administratorii sint dispusi ca sa o rupa in bucati. Literal. Administratorii din universitati ca Yale, Cornell, Syracuse, Vassar si Oberlin au fost filmati taind sau rupind Constitutia. Aici. Deci, mai nou, studentii se simt mai ofensati de Constitutie decit de socialism sau legea sharia.

20 de gânduri despre „Cum este distrusa America

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s